Αγκαλιάστηκε η συμμετοχή του LACAE στο Athens Science Festival

Με μήνυμα «Διαμορφώνοντας το μέλλον μας»  πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017 και για 4η συνεχή χρονιά το Athens Science Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες εκδηλώσεις που στόχο είχαν την διάχυση της επιστημονικής γνώσης και των τεχνολογικών καινοτομιών στο ευρύ κοινό, προτρέποντας τους πολίτες να πάρουν την επιστήμη στα χέρια τους και να να γίνουν κομμάτι των μελλοντικών εξελίξεων.

Η συμμετοχή του εργαστηρίου μας, για 3η συνεχή χρονιά,  έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης και αγκαλιάστηκε από τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Τόσο τα συναρπαστικά πειράματα επίδειξης όσο και  οι επιστημονικές παρουσιάσεις και τα διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, που παρουσίασε η επιστημονική ομάδα συνεργατών του εργαστηρίου μας,  σημείωσαν μεγάλη επιτυχία!

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες του φεστιβάλ για το ενδιαφέρον τους και την ομάδα συνεργατών του εργαστηρίου που με μεγάλο μεράκι και ενθουσιασμό υποστήριξαν τη δράση αυτή.

Οι συμμετέχοντες :

  • Παναγιώτης Θ. Νάστος Καθηγητής Κλιματολογίας και  Δ/ντης  του εργαστηρίου
  • Αναστασία Μπλέτα Δρ.
  • Ηλιάνα Πολυχρόνη  PhD. , Μάρκος Μυλωνάς  PhD. , Σταματίνα Σεφερλή PhD.  και Θεόφιλος Βαλσαμίδης  PhD.
  • Κυριακούλα Παπαχριστοπούλου  MSc., Κατερίνα Αργυρούλη MSc. , Ειρήνη Μπερδεμπέ MSc. , Κλεόβουλος Ελευθερούδης MSc. ,  Ειρήνη Βρεττού  MSc., Γιώτα Ασημακοπούλου MSc. και Σοφίου Φράνσις MSc.
  • Ηλιάνα Πέττα BSc. και  Ιολάνδη Κακαρούγκα BSc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Εκδηλώσεις, Εκπαιδευτικά.